torsdag 12. juni 2014

Share on Facebook?


Hvilken farge er du? Nora fikk: Gull! " Du har mengder av sjarm og ynde, og glitrer i enhver sammenheng. Naturlig midtpunkt. Evnen til å se kun utfordringer, aldri problemer. Energisk, uten at det går på bekostning av evnen til refleksjon. Vennlig, velformulert og velkledd. Ofte velsignet med lange lemmer og et klassisk, rent utseende. Naturlig fall i håret. Gråner sent. Stor vennekrets. Spennende karriere. Delikat hjem. Kort sagt: You are smashing, baby! Rock on. Share on facebook? " #flush #denfølelsen

3 kommentarer:

  1. Hvordan skal det nå gå med vestkantens paralellsamfunn? Etter #panamapapers må det vel bli vanskelig med finansiering av livet på Norabu, reiser,ferier,god drikke og, ikke minst, god au pair?
    Takke seg til folk på østkanten som bare behøver å bekymre seg for hvilken madrass de skal legge vekslepengene fra Rema under!

    SvarSlett
  2. Hvordan skal det nå gå med vestkantens paralellsamfunn? Etter #panamapapers må det vel bli vanskelig med finansiering av livet på Norabu, reiser,ferier,god drikke og, ikke minst, god au pair?
    Takke seg til folk på østkanten som bare behøver å bekymre seg for hvilken madrass de skal legge vekslepengene fra Rema under!

    SvarSlett
  3. Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

    SvarSlett